måndag 1 september 2008

Dygn 1 - gräsänka

Så har ett dygn gått, på det hela taget ganska smärtfritt. Annat hade det nog varit om Axel hade varit sjuk, men nu har han varit frisk idag ialla fall.

Vidar sov riktigt bra trots sin förkylning, hela natten, non stop från 21.00 till 6.35. Själv kom jag i säng relativt tidigt 22.30 men kunde bara inte somna, sista gången jag tittade på klockan var hon 1.30. Axel sov som vanligt kl 19.00 och vaknade 5.30 så det var bara att pallra sig upp, sätta på tv:n och göra välling och stupa i säng igen. 30 minuter senare var det dags att pallra sig upp igen, denna gång för blöjbyte eftersom Axels nattblöja hade läckt, mindre trevligt. Stupa isäng igen bara för att gå upp igen när klockan ringde 6.30. En ganska bra natt trots allt, man får inte vara bortskämd...

7.30 gick vi till dagis, eller till Flodhästen, som Axels avdelning heter. Sen var jag och Vidar hemma igen vid 8.15. Idag har Vidar verkligen sovit exemplariskt, först ett 2 timmarspass på förmiddagen och sen ett på en dryg timme på eftermiddagen. Lite värre har det varit nu på kvällen, det verkar fortfarande inte riktigt slut och klockan är nu snart 21.

Inga kommentarer: