tisdag 14 juli 2009

En heldag med Axel!

Idag tog jag och Axel en heldag tillsammans, eller heldag och heldag kanske man inte ska säga men vi var ute från elva till fyra ungefär. Jesper fick umgås lite med lillskiten Vidar och jag och Axel fick välbehövlig kvalitetstid tillsammans.

Först var vi på lekplatsen vid Villa Darjeeling, där finns en buss i trä som Axel tycker är jättekul att "låtsas" köra. Vi stannade vid Liseberg, Vasaplatsen och Scandinavium. Vi lekte även kurragömma där. Axel har inte riktigt förstått poängen med leken men han tycker att den är väldigt rolig. Han brukar säga "Mamma, nu är det din tur att gömma dig, du kan gömma dig där!"

Sen blev vi hungriga och tog en mycket lätt lunch på "Muffins mm.". Axel drack yoghurt med hallon och russin och fick även en choklad muffin som han bara tog en tugga av. Själv blev det en islatte och en smörgås.
Vi såg i alla fall några änder på vägen...

När vi hade ätit färdigt ville Axel ha en glass, en lakritspuck. Han älskar den glassen! När glassen var färdigäten var vi lagom på järntorget och tog vagnen till Linnéplatsen där vi gick in mot slottsskogen. Tanken var att gå och titta på djuren, men vi hamnade högst upp vid utsiktstornet i stället. På väg ner därifrån hittade vi blåbär, det var verkligen mumsigt!
Axel mitt i blåbärsriset

Vid det här laget var klockan ganska mycket så vi tog spårvagnen från Linnéplatsen till Vasaplatsen och sen gick vi och handlade middag bestående av grillad kyckling och grillade kamben samt baguette och lite grönsaker.
Axel sitter i sin buss och väntar på att passagerarna ska gå på.
Axel har kört färdigt sin runda!
Axel kör bilen som också är spännande att köra!
Axel har hittat mig!
Det fanns många spännande leksaker.
En jättefin naturgård hade de också, fast det var lite för mycket terräng för Axels smak.
Kollar om det kommit någon post.
Njuter av den goda yoghurten.
Axel hittade en pinne som han absolut ville visa upp, här högst uppe i utsiktstornet.

2 kommentarer:

Emelie sa...

Åh, vad glad han måste varit när han fick ha mamma alldelss för sig själv! Jätte fina bilder!

Kram

tokboll sa...

Ja, han var jätteglad åt det. Vi ska ut bara jag och han idag också!

Kram