fredag 30 april 2010

Vårhälsning

Idag skulle alla barnen på montessoriskolan till Vasaparken för att sjunga in våren. Först sjung alla barnen tillsammans sen sjöng förskolebarnen ett antal sånger bland annat en sång om en ek som Axel vill att jag ska sjunga med honom, problemet är att jag aldrig hört sången tidigare. De sjöng också en sång om att baka och någonting i stil med "vad tur att det finns jordgubbar..."

Efter sångerna var det dags för picknick, vi hade med oss plättar, smörgåsar, festis, kanelgifflar och citronmuffins. Axel gick omkring och bjöd alla sina kompisar på kanelgifflar, plättar och citronmuffins vilket verkade mycket uppskattat bland barnen.

Med oss hade vi Axels gudfar Magnus och hans son Melvin som också verkade ha en trevlig stund. Magnus hade med sig balonger som Axel, Melvin och Vidar hade skoj med.

Vidar hade på morgonen verkat lite varm och var dessutom lite dålig i magen så han fick vara hemma från förskolan idag. Men han var mer eller mindre sitt vanliga dag hela dagen förutom nu senare på kvällen då han var ganska trött och nog hade han lite feber också. Vi får hoppas att det inte är början till något...

Bilder och filmsnuttar kommer...

Inga kommentarer: