torsdag 7 juli 2011

Hemma från Danmark

Så var vi hemma från danmark det var en mycket hektisk men rolig dag. Vi gick upp tidigt på morgonen för att hinna i tid till incheckningen kl 7.30, så tidigt har jag inte gått upp på väldigt länge och inte blev det bättre av att jag gick och lade mig vid 1 natten innan, så knappt 4 timmars sömn fick jag i natt.

Vi var femton glada mammor och bebisar och våra medpassagerare undrade säkert vad det var frågan om. En trappa upp, ja vi fick ta trapporna alla 15 mammorna eftersom hissen var trasig, serverades det frukostbuffé. När frukosten var avklarad förflyttade vi oss ner en våning, den här gången fick vi låna restaurangkökens transporthiss.

Desirée har kämpat jättehårt med resan och fixat med en goodiebag och massor av företag som sponsrade goodiebagen samt vinster till tävlingar. Goodiebagen delades ut och vad den innehöll ska jag skriva mer om i ett annat inlägg.

Vädret i danmark såg inte så bra ut till en början men så fort vi satt våra fötter på dansk mark började molnen skingra sig, så vi fick en ganska solig dag trots allt.

Hemresan blev väldigt bekväm då vi fick låna ett konferensrum där vi hade våra vagnar och barnen kunde ligga på golven och sprattla.

En fantastisk dag med mammor och bebisar! Ett stort tack till Desirée som gjorde den här resan möjlig!

Inga kommentarer: