torsdag 14 juli 2011

Habegär...

När Axel och Jesper kom var på sin grabbresa hade Axel fått välja en valfri leksak i en leksaksaffär och då hade han valt en blå långtradarbuss. Melvin hade också fått välja en leksak och valt en Ben-10 "klocka" när Axel såg det tappade han hakan totalt och ville också ha en sådan. Dagen efter hade han också fått en sådan eftersom killarna kivades om klockan allt som oftast.

När de kom hem så visade Axel sina nya saker för Vidar och mig, Vidar blev ju eld och lågor över bussen och ville genast låna den och det fick han faktiskt, ända tills idag då Axel av någon anledning bestämt sig för att Vidar fick låna den idag men sen aldrig mer.

Vidar blev ju så klart väldigt ledsen för han gillade verkligen bussen, han gillar de flesta fordon och det vet Axel. Jag lovade att Vidar också skulle få en buss men så kom jag på att det fanns lite bortplockade leksaker i källaren däribland en biltransport (Disney Cars) som Vidar fick i julklapp och tog upp den.

Biltransporten var succé hos båda killarna och nu fick Vidar låna bussen så mycket han ville... det var bara det att han inte ville låna bussen nu när han hade en biltransport som Axel inte hade. Vidar vägrade låna ut biltransporten och Axel blev alldeles ifrån sig av frustration över att det inte var han som hade den "bästa" leksaken. Man riktigt såg hur det kliade i fingrarna över att få leka med biltransporten.

Blir det någonsin bra?

Inga kommentarer: