tisdag 3 augusti 2010

Skoskav

Igår ville Vidar sitta ovanligt mycket i vagnen när vi var ute på äventyr, vilket gjorde mig lite förbryllad. Idag har jag fått svar på varför, han har skoskav!

När vi skulle ut och göra stan idag valde Vidar sina skor själv men så fort vi fått på skorna klagar han över att de gör ont. Vi byter till hans favoritskor (de vita låga skinconverseskorna), de gör också ont säger han, så vi byter än en gång. Den här gången väljer han sina svarta fejkconverse med dragkedja i vristen, även nu klagar han över att de gör ont. Då plockar jag fram sandalerna men de gör också ont så vi tar av strumporna och då blir han nöjd.

Vi går ut men det dröjer inte länge förrän han vill sitta i vagnen. Varje gång han ser något intressant vill han hoppa ur vagnen, vilket han får men när han stillat sitt intresse vill han sitta igen. Till slut somnar han i vagnen (han somnade sent igår och vaknade tidigt så han har en liten sömnskuld).

Det dröjer ända tills vi kommer hem efter att ha hämtat Axel innan vi upptäcker att han har skoskav, stackars lille Vidar. Det blir till att köra med foppatofflor utan hälrem ett tag framöver.

Vidars skoskavda lilla fot...

...liten närbild på ena hälen.

1 kommentar:

Emelie sa...

Stackars liten :-(
Han har trasig häl och Evi trasig tå hihi