lördag 28 augusti 2010

Gräsänka 100828

Idag har vi gjort mycket och ingenting egentligen. Strax efter tio packade vi väskan och drog iväg till centralstationen, min plan var att killarna skulle få varsin leksaksspårvagn som man kan köpa på Västtrafiks information på drottningtorget eller vid brunnsparken. Spårvagnarna var dessvärre slut på båda ställena och inte heller turistinformationen sålde spårvagnarna. Eftersom jag inte hade berättat något om spårvagnarna för killarna blev de inte besvikna. Axel var helnöjd eftersom han fått ett gäng nya tidtabeller. Han samlar på spårvagns och busstidtabeller och brukar rada upp dem, räkna dem, lägga dem i ordning och dela ut dem runt om i hela lägenheten.

Vi åt lunch och killarna ÅT till min stora glädje, sen blev det, på Axels begäran, till att åka spårvagn nummer 1. Vi gick av på grönsakstorget där butikerna hade någon form av jippo, det var en liten hoppborg och andra roliga saker för barnen och där stannade vi ett bra tag innan vi åkte vidare och inhandlade lördagsgodis.

Även om vi bara varit ute på äventyr i ett par timmar blev killarna lite trötta av detta så vi gick hem och myste lite, killarna åt sitt godis och jag försökte vila (med ganska dålig framgång).

Vid tvåsnåret dök syster Syt upp och livade upp stämningen lite. Vi byggde lego, målade teckningar och busade. Lite senare på eftermiddagen packade vi väskan igen och tog oss ut till vasaparken där killarna hittade varsin pinne som de sprang runt med. Jag hade kameran i högsta hugg men killarna verkar tröttnat på mina försök till att få bra bilder...

Syt kom på den fenomenala idén att vi skulle köpa sushi till middag, så strax efter fem gick vi till Mamaya och beställde sushi och yakitori. Väl hemma med maten åt killarna med mycket god aptit till den överraskade mammans stora glädje!

Mera bus efter maten och sen sängen, båda killarna sov vid åtta!

Världens finaste Vidar!

Underbaraste Axel!

Finaste syster yster, grodperspektiv!

1 kommentar:

Emelie sa...

Jättefina bilder på alla 3!!!