tisdag 7 september 2010

Playdate!

Idag hade Axel "playdate" med Mattias efter förskolan, jag hämtade således 3 killar idag! Först ut var Vidar på sin förskola och vi hann till och med in en liten sväng i affären för att handla lite nödvändiga saker till middagen.

Innan fyra var vi på Axels och Mattias förskola och hämtade upp dem. De var jätteduktiga alla tre killarna och gick hela vägen hem utan några som helst problem!

Väl hemma kilade Vidar in på sitt rum och lekte med sina bilar, han brukar passa på med nr2 samtidigt... så även idag... (jag vet kanske inte så intressant men så har VI det).

De stora killarna for in på Axels rum och började bygga tågbana... det tog inte lång stund förrän de kivades om de olika tågvagnarna... (med påföljd att köttbullarna som låg i pannan höll på att brännas vid...) Jag börjar fundera på om vi har för få likadana eller likvärdiga vagnar eftersom det nästan alltid blir bråk...

Mat åt alla i olika mängder, mina killar åt mer eller mindre lika lite som vanligt och Mattias åt mer än både Axel och Vidar tillsammans!

Efter maten fanns det tid för mer lek och den utnyttjades till fullo och de hann till och med att städa upp innan det var dags för Mattias att åka hem! Duktiga killar!

1 kommentar:

Emelie sa...

Mysigt att ni kan göra så ;-) ni föräldrar alltså!