söndag 20 december 2009

Söndag med familjen!

Idag har vi för ovanligheternas skull varit ute tillsammans hela familjen. Det är ruskigt kallt ute och Vidar är inte så förtjust i vantar, men idag gick det utomordentligt bra med vantar. Båda killarna fick ha sina matchande gröna fina overaller och de var så fina! Axel är måttligt förtjust i att ha overall men han accepterar läget, det måste ha sett ganska tokigt ut när han sprang omkring i sin fina overall med gummiskor i kylan. Han är väldigt bestämd och har ratat alla vinterkängor som jag köpt till honom men det känns inte riktigt bra med gummiskor heller, vi får försöka fixa något under julhelgen.

Dagens mål var Hotel Gothia och den stora julklappssäcken som står där. I julklappssäcken kan man lägga julklappar till barn och föräldrar som lever under taskiga förhållanden. Barn som har skyddad identitet, flyktingar eller familjer som har det svårt på grund av olika omständigheter. Axel och Vidar fick lägga varsin julklapp i säcken.

I lobbyn har de även en utställning av olika pepparkakshus, bland annat har de byggt upp "Feskekörkan" som pepparkakshus, ganska festligt faktiskt. Vi passade även på att rösta, Axel fick välja och han valde ett stort hus föreställande en kyrka.

Bilden av detta pepparkakshus är inte ett av de vi såg, men jag ville ändå visa hur det kan se ut.

Inga kommentarer: