onsdag 23 december 2009

Dan före dopparedan...

Så här kvällen på dan före dopparedan ser det faktiskt ut som att vi kommer att få en vit jul för en gångs skull. Ja, man kan ju åtminstone hoppas.

Julstöksstatus då, jo skinkan är klar det gick ju i ett nafs men vi behöver nog göra fler köttbullar för maken min var visst överförtjust i mina hemmagjorda köttbullar! Julgodis får vi se om det hinns med, kanske men det är inte säkert. Julklapparna är inhandlade och ska bara packas in sen är det klart!

Jo, idag har jag varit på pulkjakt det verkar inte finnas en endaste pulka i hela centrala stan, jag har letat som en galning i dagarna två utan framgång. Det enda jag såg i pulkväg var en Snowracer men det känns som Axel kanske är lite för liten, eller? I vilket fall som helst så har vi bra med snö men är pulklösa - alltså ingen bra kombination direkt. Axel har tjatat varje dag nu om att jag ska köpa en pulka, vad ska man säga?! Jag kan ju bara hoppas att vi hittar en pulka på ett eller annat sätt.

En helt vanlig pulka...

2 kommentarer:

MB73 sa...

Hej på er i julstöket!

Känner igwn pulkajakten...verkar inte som om någon kalkylerat för en vit jul. Vi fick till slut möpt en slags pulka/snowracer hybrid till Alfred (han hade vuxit ur babypulkan) och vi har haft 2 underbara dagar i backen =)!

Ha en underbar juk & hoppas Ni hittar en pulka till A!

tokboll sa...

Hej på er!

Vi behöver nog en pulka till Vidar också! Skäms lite, vi har inte varit ute något alls i backen... hittar vi ingen pulka får vi ta Axels gamla som sett sina bästa dagar, men man kan iaf sitta två i den.

God Jul på er!