torsdag 21 maj 2009

Kalas hos farmor & farfar!

Idag har vi varit hos farmor och farfar och firat alla majbarn och även de som vi inte haft chans att fira tidigare. Vidar klarade dit resan galant med bara lite gnäll i början för att sedan somna. Han sov nästan hela vägen och fortsatte sova i vagnen när vi kommit fram.
.
God plockmat bestående av kallskuret och massor av frukt i alla de olika slag som var uppskattat även av vår kräsne lille Vidar som åt både vindruvor, ananas och kiwi.
.
Det var kanonväder och mycket trevligt. Axel lekte med sin favoritkusin Lisa och storkusinen Jonatan och hans tjej var också med och lekte. Jonatan tog även hand om Vidar lite grand och tog initiativ att snyta honom men då blev Vidar helt förtvivlad, mammig som han är.
.
Presentutdelning där alla verkade nöjda. Själv fick jag en jättefin bok om Göteborg med massor av fina bilder.
Hem åkte vi en stund innan sex, i början gick det bra för Vidar men i höjd med Partille ville han inte vara med längre och fick ett tokbryt och bara skrek och grät. Att se honom så ledsen och sträcka sig efter mig utan att kunna göra något för att trösta honom gjorde mycket ont i mammahjärtat. Väl hemma fick jag bära omkring på honom i en dryg halvtimme innan han hade lugnat ner sig, han hatar verkligen att åka bil. Annat är det med Axel, han älskar att åka bil och tycker det är jättekul!

Inga kommentarer: