torsdag 1 juli 2010

Styrsö

Idag var det Axels första dag på sommarlovet och vi passade på att åka ut till Malin, som för tillfället är kattvakt åt sin mammas katter, ute på Styrsö. Det tog närmare en timme för oss att ta oss hela vägen ut till Styrsö väl där styrde Axel sina steg mot glasskiosken och vi avnjöt varsin glass i solskenet.

När glassarna var slut tog vi strandpromenaden ut till en liten strandremsa där vi badade lite och Axel satt i sanden och lekte, samlade snäckor och stenar och badade lite till. Han njöt i fulla drag och det gjorde även jag och Malin. När det började kurra i magarna tog vi oss hem till Malins mammas hus för att käka.


Axel fick hoppa i badet och skölja bort sanden, han badade nog badkar för första gången i sitt liv och älskade det! Under tiden fixade Malin lunchen och varsin frappe till oss vuxna, Axel fick en festis.


Mätta och belåtna satt vi på trädäcket och blåste såpbubblor och plockade smultron. Smultronen träddes på grässtrån och Axel tyckte att det var kul att göra som Annika i Pippi långstrump.


Efter en mycket lyckad dag tog vi oss hem med båt och spårvagn, väl hemma väntade Wilma ute på gården för en lekstund med Axel. När jag ropade in Axel för mat säger han till Wilma "Jag kommer att sakna dig Wilma, kommer du att sakna mig också?!"






Inga kommentarer: