lördag 10 juli 2010

Sjörövar Fabbe!

Nu har vi kommit hem från sommarstugan och jag kan inte annat än säga att det var väldigt trevligt i sommarstugan men "borta bra men hemma bäst!".

Vi åkte i onsdags och tog vägen om Nordens Ark där vi tittade på tamdjur (hästar, grisar, kor, kaniner, getter, gäss och höns) och en hel del vilda djur såg vi också bland annat tigrar och amurleoparder.

På torsdagen var det tråkigt väder och vi åkte in till Tanums strand och badade i simhallen där. Det var rätt kallt i vattnet och Vidar frös så han skakade även om han hade väldigt kul.

På fredagen hade vi kanonväder och vi var i Hafstenssund och köpte kräftor och en flytväst till Vidar och senare tog vi en båttur i farfars motorbåt. Killarna njöt i fulla drag även om Vidar, som var mitt i sin trötthetsperiod på dagen, var lite skeptisk ett tag. På kvällen grillade vi, Jesper hade googlat lite på grillning och kom på att vi skulle pröva med "indirekt grillning". Indirekt grillning går ut på att man lägger bricketterna och kolen på sidorna så att det inte finns någon glöd under köttet. På med locket så låter man köttet vara i ca 30 minuter, det blev jättebra!

Lördagen bjöd på hemfärd som gick väldigt snabbt på den nya motorvägen. Vidar är inte särskillt förtjust i att åka bil några längre sträckor men det går bättre och bättre.

Väl hemma var vi ute på gården och Axel lekte med Love större delen av dagen, bad och glass är ett måste en sån här varm dag!

Sjörövarskeppet!

Inga kommentarer: