torsdag 18 augusti 2011

Smarta barn!

Vi har tydligen extremt intelligenta och smarta barn enligt förskolepersonalen, det är väldigt roligt att få höra att barnen är intelligenta!

Idag frågade jag hur det gick för Vidar och pedagogen som jag pratade med var alldeles exalterad över Vidars kunskaper. Att han redan kunde siffrornas symboler, vilket tydligen inte var särskillt vanligt i den åldern, hon sa att han kommer att kunna börja med addition och subtraktion ganska snart! Hon tyckte också att det var så roligt att han var intresserad av allt och for omkring och ville pröva alla möjliga olika typer av material!

Det som de tyckte var extra märkligt är att både Axel och Vidar verkar väldigt intelligenta båda två och menade på att det är vanligt att ett barn i familjen är mer intelligent än de andra men att två barn är lika smarta det var ovanligt och det skulle bli spännande att se hur Idun var om 3 år!

Jag är jättestolt över mina fina killar och det är så roligt att personalen uppskattar dem så mycket som de gör och hjälper dem på deras väg mot kunskap!

3 kommentarer:

Eeva sa...

De tar efter sin mamma o pappa :) .

Desirée Larsen sa...

Vad roligt att höra Maria, måste kännas underbart i mammahjärtat att få sådant fint beröm :)

tokboll sa...

Eeva: Hahaha ;)
Desi: Ja, det är alltid underbart att höra så fina ord om sina barn! Framför allt är det skönt att få sina egna funderingar bekräftade och att man inte går och inbillar sig och tror saker bara för att det är ens egna fantastiska barn!