onsdag 6 augusti 2008

Sommar

Så har sommaren kommit och gått, eller? Vart tog värmen vägen, eller som storebror skulle sagt "värmen vägen?" Det var faktiskt ganska skönt med värmen även om vi klagade ganska friskt när det blev över 30 grader, att man aldrig kan vara nöjd. Men jag brukar faktiskt vara nöjd så länge det inte regnar när jag är ute.

Kameran har inte fått vara med så mycket den här sommaren, kanske för att den är så stor och bökig? Den brukar mest få hänga med när jag är ensam med storebror, tur att vi har mobiler med kamera, bilderna blir ju inte riktigt lika bra men ganska bra blir de ju faktiskt.

Snart är det dags för lillebrors namnkalas/välkomstfest. Vi kommer att ha öppet hus och har bjudit runt 60 en eller flerpersons familjer. Vi hade satt "O.s.a" till 1 augusti men det trillar fortfarande in en del svar om att folk vill komma, det gör inget det är bara roligt att fler vill komma. Vi har ändå fått in de flesta svaren ändå. Som det ser ut nu kommer det hela 55 personer, hoppas att det blir fint väder så att vi kan vara ute lite också.

Tänkte avsluta dagens inlägg med några bilder från förra sommaren då vi var vid sommarstugan i bohuslän.

En mycket glad blivande storebror

Äter blåbär för första gången

På väg hem genom "skogen" på mammas axlar

Inga kommentarer: