måndag 8 mars 2010

Besök av moster Syt!

Idag hade vi besök av underbara moster Syt! Jag och Syt åt en fantastisk sushi-lunch med hämtsushi från restaurang Mamaya som ligger på Aschebergsgatan mittemot vasaparken.

Mamaya har verkligen stans bästa sushi sen Koto, Koto slog igen strax efter Vidars födelse och jag hann bara äta Kotos sushi 2 gånger innan de slog igen. Ända sedan dess har vi letat efter ett sushiställe som kunnat mäta sig med Koto men det har verkligen varit som att köpa grisen i säcken varje gång man testat något nytt. Nu äntligen har vi för första gången hittat ett ställe som kan mäta sig med Koto och det är Mamaya!

Moster Syt följde med och hämtade killarna på deras respektive förskolor. Axel blev jätteglad när han fick syn på henne och hade inte ens tid att ge mig en kram innan han sprang fram till Syt. Moster Syt fick en kram men inte mamma! Snacka om gott betyg!

Axel blev lite besviken när han förstod att hon inte skulle följa med oss hem och leka med honom men blev genast gladare när hon berättade att hon skulle komma och busa med honom på fredag då vi ska fira Vidars 2 årsdag tillsammans med familjen.

Syt, du är världens bästa syster och moster!

Inga kommentarer: