måndag 8 mars 2010

Barnkalas

I lördags hade vi barnkalas för Vidar, det var ett litet kalas med alldeles lagom mycket barn. Tre syskonpar, Axel & Vidar, Wilma & Tilde och Tim & Linus. De stora barnen i fyraårsåldern och de små barnen i 2-2,5års åldern.

Barnen bjöds på nygräddade amerikanska pannkakor med en mild smak av vanilj, de vuxna bjöds på tunnbrödsrullader med philadelphiaost, skinka och rostbiff. Även om barnen inte riktigt hade tid att äta så mycket mat verkade pannkakorna vara uppskattade. Tur var väl det för då räckte det till pannkakor åt de vuxna också som åt med god aptit.

Efter maten var det dags för presentöppning och Vidar fick en jättefin bok med disney sagor av sin gudmor och hennes barn. Av granntöserna fick han en fyrhjuling som var mycket uppskattad av honom.

Barnen fick tid att leka hej vilt medans jag förberedde för kaffe och tårta. I år gjorde jag en aptårta som inte riktigt fick rätt färg. Bordet dekorerades med geléhallon och alla barn fick varsin kalasblåsa som alla trodde skull tuta också men de gav inte ifrån sig något ljud över huvud taget.

Axel och Wilma verkar väldigt förtjusta i varandra och satt uppkrypna i soffan tätt intill varandra när kalaset började närma sig sitt slut.
Vidar kollar in den fina boken med klassiska disneysagor.
Spännande med paket!
En av Vidar mycket uppskattad present.
Aptårta anno 2010
Mysstund i soffan...

Inga kommentarer: