måndag 24 oktober 2011

BVC-besök

Nu var Axels sista besök på bvc avklarat. Lite frågor om Axel, hur han pratar hur han ritar och skriver. Han fick hoppa på ett ben och stå på ett ben. Bvc-tanten frågade frågor så att han fick berätta, han fick rita och han ritade en drake och en viking som var draktränare.

Axel frågade efter sprutan med en gång och frågade hur många han skulle få och när han fick höra att det bara skulle vara en frågade han om han inte kunde få två.

Han fick mätas och vägas också och resultaten blev 125cm och 25,5kg en stor kille som fortfarande ligger närmare 2 kurvor över normalfördelningen. Sen var det dags för spruta, bvc-tanten tyckte att han skulle sitta i mitt knä, men det ville han inte. Han fick räkna fönster och undertiden stack hon honom i armen, han kom av sig när han kände sticket och tittade vad hon gjorde, sen fortsatte han att räkna klart. Nio fönster var det. Han var jätteduktig och som belöning ska han få äta så mycket glass han orkar.

Idun var också med och hon skötte sig exemplariskt, satt i mitt knä en stund, kravlade omkring på golvet för att sen få sitta i babysittern medan Axel fick sin spruta.

Axel fick ok-stämpel i rumpan och mamman fick skriva under journalen så de kunde skicka vidare den till skolhälsovården när det var dags för Axel att börja i skolan.

Inga kommentarer: