måndag 1 november 2010

Studiedag på förskolorna

Idag hade både Axel och Vidar studiedag på sina förskolor. Det verkar som många förskolor i göteborg hade studiedag!

Vi hade en relativt lugn morgon med bak av kladdkaka och lite mys. Sedan drog vi i väg till Hanna, Molly och Harry som bor inte långt härifrån. Hemma hos Molly befann sig också hela familjen Babunovic (Emelie, Zoran, Evelina och Laura). Så vi var ett ganska stort gäng som lekte och fikade. Axel och Evelina verkade finna varandra ett tag och lekte med Mollys playmobil. Molly fick tag i Emelies kamera och briljerade med sin foto-talang och tog ett gäng fina bilder! Axel vill väldigt gärna fota med min kamera, men jag vågar inte riktigt låta honom fota med den eftersom det är en av mina "käraste" ägodelar och den är så stor och tung. Vi får nog se till att skaffa oss en liten kompaktkamera som han kan fota med!

Under tiden vi var där kom posten med diverse reklamblad, bland annat ett från Netto där de hade ett trepack vägghyllor som jag varit på jakt efter sen närmare ett år tillbaka! Så bara för att få tag på dessa förbannade vägghyllor drog vi till Netto efter lekdaten.

Väl hemma tog vi det lite lugnt och myste lite framför tvn och ritade lite vid köksbordet. När Jesper kom hem meddelade han att han skulle vara hemma under kvällen och inte dra iväg till träningen, vilket gladde mig enormt eftersom en dag med två busiga killar kan vara rätt uttröttande!

I morgon har Vidar fotografering på sin förskola och Axel är hemma för hans förskola är stängd även i morgon. Eventuellt får vi besök av Axels gudfars son Melvin som ska vara hos oss när hans pappa är på möte.

Inga kommentarer: