söndag 22 mars 2009

Söndag

Idag har varit en lång dag för min del, kändes som det var många fler timmar än en normal dag... kan nog bero på att jag varit ensam med barnen sen i fredags morse.

Vi var hemma på förmiddagen men vid 10 tiden gick vi till vasaparken där det finns både gungor, rutchkana och sandlåda. Vidar gungade, satt i sandlådan och grävde med händerna och kröp iväg på egen hand. Axel åkte rutchkanan (en stor en) själv för första gången på länge, gungade och härmade Vidar.

Lunch åt vi på gyllene M:et. När vi skulle gå ville Axel inte ha vare sig jacka eller mössa på så han fick gå ut utan både jacka och mössa. Han satt och grät och skrek i vagnen medan jag försökte få honom att vilja sätta på sig jacka och mössa. Vi kom ända till Vasa Kyrkan innan han äntligen ville ha på sig jacka och mössa. Vidar somnade ganska omgående efter att vi kommit ut, trots Axels skrik.

Sen sov han vidare ganska länge. När han vaknade var han lite hängig så det blev tyvärr inget kalas idag. Men fram emot kvällen har han varit sig själv igen, misstänker att det berodde på att han inte hunnit/velat att äta så bra under förmiddagen (han har varit för upptagen med lek). Synd för Axel gillar verkligen tjejkusinerna.








Inga kommentarer: