lördag 7 mars 2009

Ettårskalas för Vidar

Idag hade vi ettårskalas för Vidar som fyller 1 år på torsdag. Tyvärr kunde inte så många komma, farmor o farfar skulle iväg på någon middag, faster Ulrika skulle hjälpa kusin Jonatan att flytta hemifrån, morbror Mikael skulle jobba, morbror Pontus och hans pappa var också uppbokade på annat håll, gudfar var också uppbokad och gudmor var hemma med sina små killar som var sjuka. Men farbror Petter och faster Diana kom med sina söta tjejer Sofia och Lisa. Axels gudmor Malin var också på plats för att fira Vidar.

Vidar blev lite reserverad när det helt plötsligt dök upp en massa människor som han inte riktigt kände igen. Malin kom med jättefina byggklossar från Brio och kusinerna kom med en plocklåda i form av en snigel från Fisher Price. Vidar blev väldigt förtjust i båda presenterna och även storebror Axel blev intresserad.

Av oss fick Vidar en sparkbil, en gul med eldsflammor och ni kan tro att Axel blev lite avundsjuk. Han fick dessutom ett par böcker och stapeltorn i papp. Av Axel fick han en röd racerbil från Brio.

Vi har ända sedan Axel fylde ett år gjort en alldeles egen lite mindre tårta till födelsedagsbarnet och även Vidar fick en egen tårta att göra vad han ville med.

Eftersom vår kamerastatus fortfarande är noll var Hanna snäll att låna ut sin kamera så vi kunde föreviga Vidars första födelsedagskalas. Tack Hanna!

Postar några bilder från dagen.

Vidar med sin tårta

Vidar tar en premiärtur med nya bilen...


...och vråldiggar den!


Bröderna G i "töljen"

Inga kommentarer: