tisdag 24 juli 2012

Sjöfartsmuseet

Jag har lovat killarna att vi skulle gå till sjöfartsmuseet, men av olika anledningar har det inte blivit av förrän idag. Vi skulle egentligen ha gått igår, jag, Vidar och Idun, men de har ju stängt på måndagar. Varför har museer stängt på måndagar?

Vi åkte i alla fall till sjöfartsmuseet, innan vi åkte frågade jag Jesper, som hade Axel över natten om de ville följa med. Det ville Axel väldigt gärna, så vi möttes upp utanför museet. Vi hade en trevlig stund på museet, kikade på fiskar och andra vattenlevande varelser. Axel lekte ett bra tag i "fiskebåtssimulatorn" medan Vidar inte var så förtjust i just den aktiviteten. Det kan man faktiskt förstå för det balanssinnet blev ordentligt omruskat och det kändes verkligen som att åka båt i höga vågor. Barnen, framför allt killarna var nog glada över att ha både mamma och pappa med sig.

Vi hann med både det ena och det andra men sen blev Idun trött och behövde sova, Axel och Vidar var inte riktigt färdiga med museet ännu men Jesper stannade kvar med dem ett tag till.
Inga kommentarer: