lördag 5 november 2011

Gräsänka 111105

Idag har jag varit gräsänka igen, Jesper är i Stockholm på en tävling. Det är inte det lättaste att ha hand om 3 barn i olika åldrar men det går riktigt bra ändå.

Vi tillbringade förmiddagen inomhus och tog det lugnt och Idun fick sova förmiddagspasset innan vi gav oss iväg på äventyr. Först hade jag tänkt att vi skulle hämta ett paket från hikmet.se (adventskalendrar) men vi handlade grillad kyckling till lunch i stället.

Vi gick till Malmstensgatans förskolas lekplats och åt vår lunch vid ett av borden som står där. Killarna tyckte det var riktigt mysigt. Gården har två lekplatser, en på varje sida om huset, den ena gården har en liten klätterställning, en gungställning och plan mark så man kan cykla tex, den andra gården har en lite större klätterställning i form av ett skepp och ett litet trähus. På den andra gården hade de glömt att låsa leksakslådorna så killarna härjade med leksakerna, men vi städade upp efter oss i alla fall.

På lekplatsen dök det upp en mamma med två söner i samma ålder som Axel och Vidar, vi pratade en hel del och de hade precis flyttat in i närheten och var på upptäcktsfärd. Vi bytte adresser och kanske ses vi fler gånger.

Idun fick gunga lite men det var en sån där stor däckgunga och hon är alldeles för liten för den egentligen och såg ut att drunkna i princip. Det blev även sandlådepremiär för Idun, vilket verkade uppskattas!

 Axel & Vidar vid skeppet 

 Kapten Axel

 Lilla fröken Idun

Liten tjej i stor gunga...

 ...men roligt var det ändå!

Sandlådepremiär!

2 kommentarer:

Emelie sa...

Skönt att lillan blivit bättre från förkylningen!
Mysigt med nya bekantskaper!
Vi måste ses snart!
Kram

tokboll sa...

Ja, det är alltid kul med nya bekantskaper och kul med barn i samma åldrar. Ja, vi måste verkligen ses snart det var "äna" länge sen nu ;-)
Kram