måndag 21 september 2009

Hemma med Vidar.

Idag har jag haft Vidar hemma från dagis, han hade feber igår så jag bestämde att han skulle få vara hemma idag.

Igår kväll så passade han dessutom på att kräkas, usch det är min stora mardröm med vinterkräksjukan (VKS), men det var ju inte vks i alla fall. Han somnade redan halv sex igår kväll, men han hade ju inte fått behålla maten så han var rätt hungrig och vaknade 2,5h senare då han fick en halv flaska utspädd välling som han fick behålla.

I morse så fick han en halv flaska välling som han fick behålla ett tag, efter att ha tagit flytande ipren mot febern så kräktes han ju upp allt så det fick bli en supp i stället. Efter det så blev han sig själv som genom ett trollslag! Så under förmiddagen har han inte fått någon välling utan bara majskrokar, äpple, festis, pommes penne och vatten. Efter lunch fick han en halv flaska majsvälling, som ska vara mildare mot magen, men han blev så ledsen när det tog slut att jag gjorde en halv flaska till som han slukade.

Vi passade på att gå ut en sväng till lekplatsen på eftermiddagen, vilket var mycket uppskattat av Vidar. Det var riktigt mysigt, vi satt i sandlådan och byggde sandkakor och plockade vackra kastanjer under ett stort kastanjeträd.

Inga kommentarer: