måndag 7 juli 2008

Lillebror vs storebror

Lillebror är ett kapitel för sig, otroligt lik sin storebror, åtminstone till utseendet men där slutar i princip likheterna.

Lillebror är en bestämd ung liten herre och vet vad han vill, åtminstone TROR han att han vet. Ibland spelar det ingen roll vad man gör han är inte nöjd ändå, så gör man en av de sakerna man redan prövat femtioelva gånger och vips så har man en nöjd lillebror. Så står man där som ett fån och undrar varför det inte fungerade första gången...

Lillebror är otroligt morgonpigg, det var inte storebror som bebis, lillebror tycker att dagen startar kl 5 på morgonen.

Lillebror sover otroligt bra på nätterna, upp till hela 10h i sträck! Det gjorde inte storebror, han sov på sin höjd 4-6h som 4 månaders bebis.

Lillebror är en väldigt glad bebis, det var faktiskt storebror också och jag tackar min lyckliga stjärna för att de båda varit så glada bebisar.

Lillebror kräks nästan aldrig, storebror kräktes jämt och i mängder.

Lillebror är väldigt atletisk och älskar att använda kroppen, försöker redan krypa, åla och ta sig fram. Storebror gjorde inga som helst ansatser till att krypa förrän han var en dryg vecka från att fylla 1 år.

Lillebror har knappt några rutiner ännu, storebror var som skalman med sin mat- och sovklocka från några veckors ålder. Man visste precis vad som skulle hända och när, det vet man inte med lillebror.

Det har blivit en del bilder på storebror på senaste tiden, så jag postar några bilder på lillebror:
Lillebror 3 månader
Lillebror och mamma
Nackträning under koncentration
Sitta i matstol är svårt... men det går...
Att sitta i soffan är också svårt
Lillebror och mamma, KÄRLEK!
Sötnos
Tumsugare...
Gladfis
Mera gladfis
Smilfink

Hehe


Snart 4 månader gammal

Inga kommentarer: