fredag 25 maj 2012

Begravning

Igår begravdes min kära svärmor och det var en strålande dag. Det är alltid väldigt sorgligt med begravningar men samtidigt är det ett bra sätt att ta farväl. Begravningen var mycket fin och vacker, underbara blommor och känslosam musik.

Axel och Vidar var med på begravningen och skötte sig exemplariskt. Idun är lite för liten så hon fick vara hemma, finaste Eeva var barnvakt och det gick mycket bra.

Vidar satt hos mig och Axel satt med Jesper, Vidar hade mycket frågor och vid ett tillfälle när han satt bredvid mig med sin faster framför så han inte såg någonting sade han: "Mamma, jag ser inte skattkistan" Med "skattkistan" menade han farmors kista och det var ju faktiskt en skattkista för deras farmor var verkligen en skatt.

Precis innan avskedet, då man går fram till kistan, när musiken tystnade tittade Vidar upp på mig med tårfyllda ögon och sade: "Mamma, jag är jätteledsen att farmor dog" Då kom även mina tårar och vi gick hand i hand fram till kistan. Vi lade våra rosor på kistan och Vidar lyfte handen, vinkade mot kistan och sade: "Hejdå farmor"


Farväl kära farmor & svärmor

1 kommentar:

Emelie sa...

Åhhh älskade Vidar <3