fredag 23 september 2011

Barnkalas, Liseberg och jättemorot!

I lördags var Axel bjuden på kalas igen, den här gången var det förskolekompisen William som hade kalas. Kalas på busland är populärt, den här gången var det "Lek & Buslandet" på backaplan. Jesper tog Axel dit medans Vidar var hemma med mig och Idun. Axel hade tokkul på kalaset!

När de kom hem bestämde vi att det var dags för årets första Lisebergs-besök för killarna. Men vi insåg att Idun inte skulle uppskatta besöket nämnvärt så vi valde att låta henne slippa. Att gå på Liseberg med två killar i olika åldrar, som Axel och Vidar, ensam är något av en utmaning så vi bestämde att han skulle gå med dem en i taget. Eftersom Axel redan hade varit på lek & buslandet tyckte vi att det inte var mer än rätt att Vidar också skulle få det lite roligt så Vidar fick gå på Liseberg med pappa. Axel skulle få gå dagen efter.

Axel blev ju självklart ganska ledsen för att han inte fick gå, att han bara fick följa med att handla med mamma och Idun. Men väl i affären fick jag syn på den största moroten jag någonsin sett och visade den för Axel som genast blev på bättre humör. Han ville ju givetvis ha moroten och det fick han! En gigantisk morot står i lika hög kurs som ett Lisebergs-besök hos en 5,5åring!

Titta vad stor den är!

Axel blev mycket glad för sin enorma morot...

...titta på min morot!

Inga kommentarer: