fredag 14 maj 2010

Födelsedagsfiranden

Igår var vi hos farmor och farfar och firade majbarnen, vi som fyller år i maj.

Farmor hade fixat jättegod middag med hennes fantastiska potatisgratäng och oxfilé, sallad, lite ost och annat smått och gott. Hon hade dessutom kokat ris och värmt kycklingklubbor för att småbarnen (Axel & Vidar) också skulle bli nöjda!

Alla var samlade, farmor & farfar, faster Ulrika & storkusinerna Jonatan, Benjamin & Sebastian, farbror Petter & faster Diana med flick-kusinerna Sofia & Lisa och så vi var hela 14 personer! Det är inte ofta vi lyckas samlas allihop men igår var det nära på så när som på farbror Anders som var sjuk.

Alla verkade nöjda med sina presenter och Axel fick sin matta som stått hemma hos farmor & farfar och väntat på att jag skulle måla färdigt Axels rum, så nu ska den snart få flytta in i Axels rum.

På väg hem höll Vidar på att somna men det kändes inte riktigt bra att han skulle somna då så jag försökte hålla honom vaken på alla sätt och vis, jag lyckades riktigt bra och vi sjöng om "Kalle kamel".

Väl hemma var det bara att fixa välling, sätta på pyjamasar och borsta tänderna så var det läggdags och båda killarna sov när klockan var tjugo över sju!

Inga kommentarer: