lördag 15 maj 2010

Familjemys

Idag var första gången på väldigt länge som ingen i familjen hade något inplanerat så vi kunde mysa hela familjen tillsammans. Tyvärr var det ju naturligtvis inte världens bästa väder men vi tog oss ändå ut och gick till affären tillsammans. Killarna fick varsin liten minikundvagn och var väldigt nöjda med situationen. Lördagsgodis blev det också till killarnas stora glädje.

Jag har kommit på att får de varsin Tom & Jerry påse äter de inte särskillt mycket. Axel äter på sin höjd upp den lilla gott & blandat påsen och de tre colaflaskorna vilket jag tycker är alldeles lagom. Vidar går loss på zoo-tablettasken och slickar lite på klubban sen är han nöjd. Egentligen skulle de väl kunna dela på en påse men då lär det väl bli ramaskri.

Dagens utflykt blev till simskolan. Det var Vidars tredje bad i bassäng och han har verkligen tagit till sig detta. Han fullkomligt älskar att plaska omkring med sina cherekringar och hoppar mer än gärna från kanten. Och inte är han rädd för att komma under vattenytan heller.

Axel jobbar på och håller på att lära sig bentagen i bröstsim, att dyka från kanten och att ta sig fram i vattnet med olika flythjälpmedel. Även Axel tycker det är superkul i vattnet. Jag är väldigt glad över att vi fick plats för båda killarna, det känns skönt att vänja dem vid vatten när de är så unga. Vattenvana är alltid bra!

Idag är det också barnens farmors födelsedag, Stort GRATTIS till dig Monika!

Inga kommentarer: